oorsmeer


Mario en ik komen net terug van de dierenarts. Ik had hem al een paar dagen met een scheef kopje zien lopen en bij inspectie van zijn linkeroor zag ik dat het vol zat met zwarte drab.
Het is gelukkig geen oormijt maar een overmatige oorsmeer productie. Mario zijn linkeroor is een paar keer uitgespoeld en er kwamen zwarte klodders uit. De grapjurk ging ook even lekker met zijn kop schudden zodat de da, assistente en ik alledrie onder de prut zaten.
Manlief en ik moeten nu dagelijks zijn oor schoonhouden en dan is het over een weekje of wat weer een mooi rose oor.
Het menneke was het met de hele behandeling niet eens en stribbelde vreselijk tegen toen ik hem in de houdgreep hield. Op de foto hieronder zie je Mario na de behandeling en hij is gewoon heel boos 🙂

5 thoughts on “oorsmeer

  1. Elke dag speciaal spul in oor, masseren en met een wat schoonmaken. Net in zijn oor gekeken maar het is een flink rood oor aan de binnenkant maar hij krabt niet.

  2. Hij ziet er wel heel erg boos uit haha!

    Ben je een beetje te spreken over DA europaplein? Ik heb zelf nog geen vaste DA gezien ik nog niet lang personeel ben van me kat en ben me een beetje aan eht orienteren. europaplein is niet de dichstbijzijnde, maar ook zeker niet ver weg, dus vandaar dat ik het even vraag.

  3. @Loontje, ik ben heel tevreden over Europaplein. Ik woonde vroeger daar om de hoek maar ik ga nog steeds terug. Het is voor mij ongeveer een kwartier fietsen met een zingende kat achterop 🙂 Ik heb wel eens gedacht om een praktijk dichter bij huis te nemen maar blijf toch plakken.

  4. oke! het zal voor mij denk ik ook klein kwartiertje fietsen zijn als ik een kat op de fiets neem. Dus het is te doen. kheb gelukkig nog geen behoefte gehad aan een DA, maar het is wel prettig om er 1 op het oog te hebben haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *