holland’s next cat model zal hij nooit worden


Als Yoshi ergens geen zin in heeft, is het wel fotomodel zijn. Zo gewillig als Mario zich laat fotograferen, zo moeilijk is Yoshi. Zodra hij een camera ziet, trekt hij een saggerijnig hoofd en wenst hij niet mee te werken.
Sorry, geen zin, nu niet en nooit niet.
Ik probeerde het gisteren weer want ik zag een overvloed aan Mario foto’s op mijn blog maar geen Yoshi. En dit is dan het resultaat.
Hij wil niet.
Hij draait zijn kop om.
Hij gaat kopjes geven aan de camera.
Hij is snel afgeleid.
Hij kijkt extreem boos.
Maar bovenal, hij heeft er gewoon helemaal geen zin an.
Punt.

5 thoughts on “holland’s next cat model zal hij nooit worden

  1. Ja, Blauwe Russen zijn prachtig. Hoewel ik er geen nieuwe katten meer bij wil hebben, zit ik soms te kwijlen bij de advertenties op Kitten-te-Koop. Ik word daar zo hebberig van.
    Ik heb 3 Brits Kortharen.
    Lambik: een blue-point kater met blauwe ogen (beetje vaag blauw); Jozefien: eigenlijk een beetje mislukte chocolat-point (ze heeft permanent een schattig wit yoghurt-achtig snorretje, en witte teentjes), met fel blauwe ogen.
    Julius: black shaded golden, met prachtige groene ogen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *