dead cat walking


Vandaag is het precies twee jaar geleden dat we Bowser moesten laten gaan. In die paar uur tussen het laatste da-bezoek en de uiteindelijke spuit thuis, kon ik alleen maar denken ‘dead cat walking’.
Dag Brouwseltje, ik mis je nog elke dag.

7 thoughts on “dead cat walking

  1. Ja, dat kortaf “sterkte” is ook wel bot. Heb nog eens terug gekeken in je log. Jij zult hem nog steeds missen. Hij heeft bij jou wel een koninklijk leventje gehad.

  2. Ik mis hem nog dagelijks. Het was echt een kat die altijd terug kletste, heel communicatief. En na 7 jaar suikerpatient heb je echt een band met zo’n beest. Hij ging gewoon lief zitten als ik weer oortjeprik deed, en dat 2x per dag. Of in geval van twijfel, vaker. Je weet dat afscheid nemen erbij hoort, en het verdriet slijt ook wel, maar toch mis ik hem nog elke dag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *