6 thoughts on “het bowser mandje

  1. Ach ja, ik heb zo’n gewoon pluizig mandje in de vensterbank; dat was Pebbeltje’s mandje; daarin sliep mijn half-brit, chocolade, Pebbeltje-poesje altijd en daarin lag zij de laatste weken van haar leven stilletjes erg ziek te wezen. Nu ligt daarin mijn veel lichter gekleurde Jozefien. En soms, als ik thuiskom verwacht ik dat Pebbeltje daar ligt, hoe lief ik Jozefientje ook vind.

  2. Ach ja, ik heb zo’n gewoon pluizig mandje in de vensterbank; dat was Pebbeltje’s mandje; daarin sliep mijn half-brit, chocolade, Pebbeltje-poesje altijd en daarin lag zij de laatste weken van haar leven stilletjes erg ziek te wezen. Nu ligt daarin mijn veel lichter gekleurde Jozefien. En soms, als ik thuiskom verwacht ik dat Pebbeltje daar ligt, hoe lief ik Jozefientje ook vind.

  3. O zo herkenbaar. Iedere keer als Yoshi in de mand springt, krijg ik een brok in mijn keel en denk aan Bowser. Yoshi is een schat, maar ik mis Bowser nog zo erg.

  4. O zo herkenbaar. Iedere keer als Yoshi in de mand springt, krijg ik een brok in mijn keel en denk aan Bowser. Yoshi is een schat, maar ik mis Bowser nog zo erg.

  5. Yoshi zal zijn ‘dikke Bowser vulling’ ook wel missen als hij in zijn mandje springt…

    Hij is bij je in je hart Syts..

  6. Yoshi zal zijn ‘dikke Bowser vulling’ ook wel missen als hij in zijn mandje springt…

    Hij is bij je in je hart Syts..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *