grote beurt


Een jaar verder dus Hallooooo, daar zijn we weer!
Met Yoshi in het mandje naar de da voor zijn jaarlijkse inentingen en controle. Natuurlijk weer de hele reis een piepend menneke in de reismand, een heel concert in A mineur. Bij de da was gewicht, gebit en algehele conditie goed maar Yoshi heeft echt een hart ritme stoornis. Hij heeft geen symptomen dat hij daar last van heeft (hoesten, hijgen, veel drinken, ademen met tong uit bek) en gaan (nog) niet behandelen. Maar als hij ooit onder narcose moet voor het een of ander moet er wel eerst een echo gemaakt worden van zijn hart om te kijken wat nu de oorzaak is. En natuurlijk hou ik hem goed in de gaten, als ik twijfel maak ik meteen een afspraak natuurlijk.

3 thoughts on “grote beurt

  1. Vorig jaar hoorde de da het al, maar toen kon het ook de stress zijn. Dat kan natuurlijk nu ook weer, maar als Yoshi op mijn hoofd slaapt en het is stil buiten, hoor ik zijn hartje ook onregelmatig slaan. Maar hij heeft geen symptomen dat hij er last van heeft. Hij speelt, rent, doet, is actief en is zichzelf.

  2. DA: en, merkt u wel eens iets van een onregelmatige hartslag bij uw werkgever?

    Blikopener: nou dokter, soms wel, namelijk “Als Yoshi op mijn hoofd slaapt”.

    Zonder dollen; niet gaan liggen luisteren naar dat hartje. Gewoon lekker slapen met Y. op je hoofd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *