tafeltje dekje


Het personeel van Mister Woo is even een weekendje weg en ik zorg voor de thuisblijver. Dat is heel makkelijk, want Mister Woo is niet zo moeilijk. Wel met een gebruiksaanwijzing, dat wel, maar ontbijt is ontbijt. En diner is diner. En de liefde van een kat gaat, net als bij de mens, ook door de maag.
Er wordt natuurlijk eerst uitgebreid gekletst en geknuffeld, dan pas gegeten. En na het eten worden de snorharen flink gepoetst, uiteraard in het ochtendzonnetje. Niet getreurd Jimbo, vanavond zijn het baasje en vrouwtje alweer thuis! Ja psies, ze komen door die deur weer thuis 🙂

3 thoughts on “tafeltje dekje

  1. ik vind die linkervoet wel intrigerend. Blote-voet-dokter-blikopener ?
    wij kunnen zonder opsmul bij de buren op bezoek ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *