brokjesbal


Het heeft even geduurd voordat hij het snapte maar we hebben weer een brokjesballer in huis.
Bowser was er uitermate bedreven in en het was zijn lust en zijn leven, naast slapen natuurlijk. Manlief en ik vonden het altijd leuk om het gerol van de brokjesbal te horen als Bowser weer eens lekker bezig was. Yoshi doet het ook wel, maar die is niet zo op eten en liet de brokjes altijd door Bowser opeten. Hij ballen, Bowser eten. Goede deal, vond Bowser.
Maar nu eindelijk snapt Mario de brokjesbal! Als je rolt en duwt, valt er wel eens een brokje uit. Nou, dat snapt hij=eten! Dus sinds afgelopen week horen we de bal weer rollen en zien we Mario steeds beter worden in het leeghengelen van de Bowser-bal.

One thought on “brokjesbal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *