winterklaar


De buitenpoezen hebben er sinds vandaag een extra slaaphok bij. Via Marktplaats heb ik een konijnenhok gekocht, zonder konijnen uiteraard alhoewel het misselijkmakend is om alle advertenties te zien voor het gratis afhalen van konijnenhok MET konijnen. Arme beestjes, wat een treurigheid om zo afgedankt te worden.
Ik heb het gaas aan de voorkant dichtgemaakt met karton, het deurtje eruit gesloopt en de hele binnenkant bekleed met karton, kranten en opgevuld met hooi. Het dak is waterdicht en het hok staat op poten, van de koude grond af. Net zoals de andere 2 slaaphokken staat deze ook op een parkeerplaats achter het huis, onder de carport. Ik ga morgen meteen kijken of er al logees zijn geweest.

2 thoughts on “winterklaar

  1. JA! Ik heb net even de buitenpoezen extra eten gegeven en het nieuwe hok geinspecteerd. Resultaat: een duidelijke afdruk van een poezenrolletje. De eerste logee is een feit 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *