zware jongen


Het was weer tijd voor de inentingen voor Mario deze keer, Yoshi was in juni al voor de APK geweest. Daar gingen we weer op de fiets met Sleepypod met Mario. Hij gaf geen kik, de hele weg niet. Bij de da was het allemaal flink uitgelopen en we moesten lang wachten. Maar ook toen gaf Mario geen miauw en zat hij om zich heen te kijken.
De da vond hem een gezonde kat maar wel te zwaar. Inderdaad is 5.7 kilo te veel voor ons menneke. Er moet zeker 1 pond van af maar dat hadden we zelf ook al wel in de gaten. Op dieet dus! Daar zal hij het niet mee eens zijn, eten is zijn lust en zijn leven. Naast slapen en Yoshi irriteren natuurlijk.
Ook op de terugweg naar huis was het helemaal stil achterop de fiets, het enige jammertje dat hij gaf was toen het prikje erin ging.
Hij ligt nu naast me op de bureaustoel, helemaal voor pampus van zijn avontuur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *