kattenvinder of catnapper?


Gisteren zag ik deze flyer op een lantaarnpaal voor de Dirk op de Sloterkade.
“Ik ben verdwaald. Als je me terug wilt, bel 06nummer.”
Is dit een promo flyer van de kattenvinder in Amsterdam? Of is er een catnapper actief?
Iemand deze flyer op meer plekken in Amsterdam gezien? Vage actie.

One thought on “kattenvinder of catnapper?

  1. Hee Syts, ik heb laatst een soortgelijk promotiepostertje van de kattenvinder zien hangen, zag er wel anders uit, maar wel met ‘cat finder’ er op, verder alleen een telefoon nummer. Vroeg me toen af wat daar achter zat, nu weet ik het..
    Trouwens leuk verhaaltje: ik heb laatst ook een mini-chipreader (Minimax chipreader) aangeschaft en probeer altijd katjes die er verwaarloosd of verdwaald uit zien, te checken.
    Laatst kwam ik een katje tegen die al drie jaar vermist bleek te zijn!! De eigenaren waren inmiddels al verhuisd naar Helmond (gelukkig nog hetzelfde 06 nummer want in de chip database stond nog het oude adres (mensen vergeet niet je adres en tel nr wijzigingen door te geven aan de chip database!!). Hij was zijn halsbandje verloren en werd wel verzorgd door mensen in de buurt, maar was nooit naar een dierenarts gebracht, tot voor kort de enige plek waar ze de aanwezigheid van een chip konden checken… Nu is hij weer herenigd met zijn broertje in Helmond. I love a happy ending!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *