One thought on “more

 1. Hallo,

  Wil je alleen even laten weten dat ik elke week de site even bekijk. De foto’s, de verhalen enz. allemaal erg leuk (soms triest) om te lezen en te bekijken.

  Zelf heb ik 8 htk katten, allemaal met een “rugzakje”. Mijn suikerkat is in 2008 helaas overleden maar ik heb mijn handen vol aan mijn andere kneusjes. Ik werk als vrijwilliger in een kattenopvang in Turkije. Geweldig leuk werk en ik heb dan ook drie Turkse katten rondlopen.

  Fijn weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “more

 1. Hallo,

  Wil je alleen even laten weten dat ik elke week de site even bekijk. De foto’s, de verhalen enz. allemaal erg leuk (soms triest) om te lezen en te bekijken.

  Zelf heb ik 8 htk katten, allemaal met een “rugzakje”. Mijn suikerkat is in 2008 helaas overleden maar ik heb mijn handen vol aan mijn andere kneusjes. Ik werk als vrijwilliger in een kattenopvang in Turkije. Geweldig leuk werk en ik heb dan ook drie Turkse katten rondlopen.

  Fijn weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *