wereldkans

Royal Canin WereldKans
Iedere maand koop ik voor een godsvermogen lekker eten voor mijn catz. Mijn monsters krijgen geen Whiskas, Felix of nog erger Euroshopper brokken, alleen het beste is goed genoeg. Favoriet bij de heren (en bij mij) zijn de blikjes van Almo en Applaws. Je zou de inhoud van die blikjes zo op een toastje bij de borrel kunnen serveren!
De ontbijtbrokjes komen ook van deze merken of ik maak een overstapje naar Royal Canin of Hill’s. Afgelopen woensdag heb ik de Grote Voorraad weer gehaald en ik kreeg krasloten van Royal Canin mee. Nu maak ik kans op een geheel verzorgde voetbalreis naar Zuid-Afrika! Dat voetballen boeit me niet, maar dat reisje wel.
Tuurlijk win ik nooit wat maar toch de 3 loten maar geactiveerd. Ge wit ut soms nie he.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *