een purrfect 2010

Mennekes samen in de mand
Een nieuw jaar! Gelukkig hebben de poezels het vuurwerk goed doorstaan. Mario interesseerde het allemaal niets, die lag op zijn krabpaal naar buiten te kijken. Yoshi dook na het avondeten de kast in, die zocht een veilig plekje tegen de knallen. Rond een uur of 1 ‘s nachts kwam hij weer tevoorschijn en kopjes geven.
Yoshi is weer helemaal opgevrolijkt nu al dat enge geknal buiten voorbij is. Hij speelt met Mario en ik betrapte ze net samen in de blauwe mand! Zoals je ziet is Mario GROOT. Nog even en hij torent boven Yoshi uit.
Namens mijn drie mannen (de harige en de kale), wens ik iedereen een gezond, gelukkig en bovenal poezelig 2010.
Yoshi is niet lang meer groter dan Mario

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *