the Scratchington Post

Leo-Hector, one of the feline Repurrters with cat cam Wat doet jouw kat als je niet thuis bent? Als je het mij vraagt antwoord ik ‘de hele dag slapen’. Maar het tegendeel is waar.
Catlog Friskies selecteerde 50 Feline Repurrters zoals Leo-Hector hier links op de foto, en deze kregen een cat cam om. Iedere 15 minuten werd er een foto gemaakt. En wat blijkt? Slapen doen ze maar 6% van hun tijd! De meeste tijd kijken ze uit het raam (21%), zijn ze bezig met hun andere dierenvriendjes (12%), klimmem ze overal op en onder (7 en 6%) en wordt er gespeeld (5%). Of gegeten of naar eten gekeken (4%). En ik maar denken dat er nu thuis geslapen wordt!
Lees vooral het hele onderzoek hier, erg leuk en vooral geinig met heel veel foto’s gemaakt door de Repurrters zelf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *