never be afraid to say what you feel

Fuck You
Gisteren was het echt een onvervalste en lange maandag. Wegens vrije dag van de vaste support medewerker kwam de volledige maandag load op mijn bord terecht. En de maandag is altijd veel klanten mail, met nog her en der openstaande vragen van het weekend. Ik worstelde me gestaag door de simpele, moeilijke en de voor de hand liggende vragen en zag de berg mail langzaam slinken. En toen kwam ik op het nieuwe antwoord van de scheldende klant van vrijdag uit. Hij had ons uitgemaakt voor ‘moron, a prison guard at Abu Graib, a brainless moron (er zijn meerdere gradaties morons!) en als toetje een verwensing naar het plekje waar de zon niet schijnt.
Alleraardigst had ik gereageerd dat wij open staan voor discussie maar dan wel in beleefde bewoordingen. Als dat niet tot de mogelijkheden behoorde zouden wij niet meer reageren op zijn scheldpartijen.
Gisteren stuurde hij dus nog een fijne verwensing (iets met ‘arrogance/incompetence’) met dit plaatje als samenvatting van zijn mening.
Plaatje is leuk, dat dan weer wel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *