morsig mannetje

Zwitsel Snoetenpoetsers Kleine Mario is een kleine viespeuk. Na het kattenbak bezoek wil hij nog wel eens wat meenemen en loopt hij met een vies achtersteven en dito poten. Hij maakt er een sport van om eerst te waterballetten in de wasbak om vervolgens naar de kattenbak te gaan voor een plas. Hij komt er dan uit met grint aan zijn poten, kont, staart en piem.
Dat wil ik niet door mijn hele huis uitgelopen hebben dus maak ik hem even schoon met vochtige doekjes.
Er zijn speciale natte doekjes voor honden en katten te koop, deze bijvoorbeeld van Earthbath. Tuurlijk reteduur. Mijn alternatief is Zwitsal Snoeten Poetsers want wat goed is voor babys is ook veilig voor mijn morsige Mario. Hij ondergaat het lijdzaam en laat mij braaf zijn billen poetsen. Een washandje met lauw water is natuurlijk ook prima maar voordat ik dat geregeld heb is hij al 3 keer door het huis gerend en loop ik achter de feiten aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *