vrouwen en katten eerst

Emergency Kitteh To The RescuePet Emergency Evacuation Jacket

OMG OMG OMG, een Pet Emergency Evacuation Jacket voor je poezel! Laat die aardbeving of tsunami nu maar komen, poezelkind is veilig met zijn eigen reddingsvest. Met handig hengsel zodat je met 1 hand je kat mee kunt nemen als een handtasje. Gemaakt van hetzelfde brandwerende materiaal wat brandweermannen dragen is dit vuurvertragende vest super diervriendelijk terwijl jij de controle houdt in een paniek situatie. Op het vest zitten nog allerlei extra vakjes en zakjes met versnaperingen voor kat en jezelf. Het vest gaat makkelijk om het poezenlijf heen en blijft zitten met klittenband. Te koop voor slechts 472 dollar (292 eurislotties) en deze shop verstuurt wereldwijd.

One thought on “vrouwen en katten eerst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *