gourmet gold express

Kleine maus en moi

Gisteren ben ik samen met mijn schoonouders op bezoek bij Dierenthuis geweest. Na onze verhalen wilden zij het ook wel eens zien. Ik had een kast vol dieetvoer van Bowser en al zijn meetspullen en meters bij me, net als zijn Fortekor en homeopatische supplementen. Bij Dierenthuis weten ze daar wel raad mee. Daarnaast stond deze oproep op de site.

“Deze week heeft Albert Heyn het kattenvoer Gourmet Gold mousse in de aanbieding. Bij aankoop van een doosje met 8 blikjes, krijg je een tweede doosje gratis. Voor onze katten met suikerziekte en katten die medicijnen nodig hebben, hebben we heel veel van dit soort blikjes nodig. Zullen we er samen voor zorgen, dat we de komende maanden voldoende voorraad hebben voor onze zieke dieren?”

Zo gezegd zo gedaan en we hadden 30 dozen Gourmet meegenomen naast schoonmaakmiddelen, doekjes, vuilniszakken en brokjes. Het foto verslag volgt, hierboven zie je mij met Mouse. Een heel klein kitten met een neurologische afwijking waardoor hij heen en weer waggelt, net als Wiegel en Waggel. Maar knorren dat het kind kan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *