hufters

Dit bericht lees ik net op de site van Dierenasiel Oostzaan.

“De nacht van zaterdag 1 op zondag 2 augustus was een regenachtige. Ik was erg blij met de regen voor onze vers neergelegde graszoden. Minder blij waren de twee katten die de nacht in reismandjes hebben doorgebracht op de stoep van het dierenasiel. Ergens tussen 23:00 ‘s avonds en 7 uur ‘s ochtends zijn ze daar neergezet. Geen briefje, geen schuldgevoel van het baasje? Was schaamte of geldgebrek de reden om ze zo achter te laten? Wie zal het zeggen. Als je dan je kat naar het asiel wil/moet brengen, doe dit dan gewoon tijdens openingstijden aan de balie! De katten zijn inmiddels opgedroogd en enigszins bekomen van de schrik, we hopen ze spoedig te bemiddelen naar een nieuw baasje die meer liefde toont voor deze lieverds.”

Dan zit ik zo boos te worden achter mijn PC. Welke hufters laten zo hun poezenkinders in de steek?? Wie doet dit?? Je leest de laatste weken alleen maar over vastgebonden honden in het bos en gedumpte katten die door hun ‘baasjes’ op straat worden gezet en waarom? Omdat het zomer is en dus vakantietijd? Kom bij mij niet aan met recessie of vakantie, als je voor huisdieren kiest moet je er ook rekening mee houden dat er magere tijden aan kunnen breken en dat je ook wel eens weg wilt. Hufters. Ik kan nog veel meer woorden bedenken maar laat ik het hier maar bij laten. Hufters.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *