brutaaltje

De Onschuld Zelve

Bowser zit sinds 30 mei op zijn nierdieet. Eerst brokjes en natvoer, maar nu alleen nog maar natvoer. Ik zeg natvoer, maar ik bedoel grijze onsmakelijk ogende smurrie. Als je het blikje opentrekt kijk je naar een grijsbruine dikke massa, niet echt heel aantrekkelijk eten. Maar ja, Bowser lust alles dus die eet het wel. Maar hij is dol op brokjes. En dan de brokjes van Yoshi natuurlijk. Die laatste eet op het aanrecht om directe eet-aanvallen van Bowser te voorkomen. Vanochtend sprong Bowser op het aanrecht en stevende op de brokjes van Yoshi af. Ik was hem 1 seconde voor en kon het bakje brokjes voor zijn neus weghalen. Dacht ik. Meneer had opeens een enorm lang voorbeen en trok het bakje hard naar zich toe. Met succes: stuk of 10 brokjes op de grond. Feest!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *