collectorz.com coupon

Bowser voor de grote boekenkast en oja, mijn voeten

Kijk die Bowser eens gezellig op de foto staan, voor onze grote boekenkast. Was nog niet zo heel makkelijk om hem op dat plekje te krijgen en daar voor het Kodak-moment te houden. De brokjes in mijn linkerhand doen wonderen. Manlief en ik waren bezig met een foto-shoot ter opfleuring van onze site. Staat poezelkind er ook leuk bij (klikkerdeklik op foto voor het grote plaatje). Speciaal voor medeverzamelaars die ook hun CD’s, DVD’s, boeken, stripboeken en games willen beheren deel ik deze Collectorz.com coupon uit: CLZCATZ. Kan niet missen: Collectorz.com coupon ‘CLZCATZ’. De waarde is 5 euri. Of 5 US dollars. Of 5 Britse Ponden. Tis maar waar je vandaan komt.

English readers: use this Collectorz.com discount coupon ‘CLZCATZ’ when ordering.

Its value is $5. Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *