geschrokken

Heel hard geschrokken

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het hoekje achter de deur om precies te zijn. Yoshi zat achter de deur van de berging, ik was erin de wasmachine aan het uit- en weer inladen. Bij het eruit lopen geef ik de deur een zet en daarmee lanceerde ik Yoshi de trap af, met een enorme vaart de slaapkamer in. Ik liep meteen naar hem toe om te kijken of er niets aan de hand was. Hij was doodsbang voor me, kroop weg en sloop naar de woonkamer om achter het gordijn te gaan zitten. Manlief er achteraan, oppakken en kroelen en lief toespreken. Hij hinkte heel erg met zijn pootje en wilde maar een ding: verstoppen. Meteen een holletje gemaakt in de slaapzak en hem daarin laten kruipen. En maar aaien en toespreken om hem rustig te krijgen. Na een poosje opgepakt en gekeken of zijn pootje niet echt mis was maar gelukkig loopt hij nu normaal. Hij is alleen, net als ik, enorm geschrokken van deze onhandige actie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *