seniorencheck

In het mandje in de wachtkamer

Het is weer die tijd van het jaar: de vaccinaties voor Bowser en Yoshi. Maar eerst voor Bowser een afspraak gemaakt, voor hem wilde ik meteen een Senioren Screening. Vanochtend was het zo ver: mandje gepakt en Bowser erin gedaan. Op de fiets naar de dierenkliniek en we waren meteen aan de beurt. Voor de screening is bloed nodig en dat wordt uit een ader in de hals gehaald. Van eerdere bezoekjes weten we inmiddels dat Bowser hier niet van gediend is dus het grote materieel werd ingezet: handschoenen voor de assistentes en het anti-bijtmasker voor Bowser. Hij zag er een beetje uit als een havik met een kapje op. Niet leuk voor hem, wel zo veilig voor dokter Piet en de assistentes. Even stukje nek kaalscheren en prikken maar. Het ging heel snel maar Bowser was er niet blij mee.
Mondmasker tegen het bijten, is helaas echt nodig
Voorzorgsmaatregelen: handschoenen en mondkap!

Van de uitslag van het bloedonderzoek werd ik niet blij: zijn nieren zijn niet goed. Eufemisme voor hij zit 3x te hoog in zijn waardes. Meteen op Fortekor en nu maar hopen dat zijn nieren goed reageren. Verdomme. Je weet dat er bij een suikerpoezel altijd wel ergens een complicatie om de hoek kan komen kijken maar nieren is meteen zo dreigend. Ik ben me aan het inlezen in de nieren-materie en hoop dat de Fortekor zijn werk gaat doen. Bowser is inmiddels helemaal moe van de stress en ligt languit op bed. Leed geleden! Zoveel onrecht!Bowser moet er een beetje van bijkomen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *