kippensoep

Chicken Soup for the Cat Lover's SoulEr ligt een enorme stapel boeken op me te wachten, nu alleen nog de tijd om ze te lezen. Daarom maar begonnen in dit boek met korte verhalen over katten. Over katten zegt eigenlijk niet genoeg, het is een bundel met korte verhalen over de band tussen kat en mens. Prachtige ontroerende verhalen over lieve katten, zorgzame katten, schuwe katten, zieke katten, uitzonderlijk slimme katten maar bovenal de liefde tussen kat en mens. Tijdens het lezen biggelen te tranen continue over mijn wangen, ik hou het niet droog zo ontroert het boek.

Gelukkig ook veel humor en een hilarisch verhaal over een kat die met zijn kop vastzat in de gootsteen: de kat ging met gootsteen en keukenblad achterop de pickup truck richting spoedkliniek waar hij uit zijn benarde positie werd bevrijd. Ik kan dit boek alleen maar aanraden aan elke kattenliefhebber, het is als een warm bad (of de kom zelfgemaakte kippensoep volgens moeders recept).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *