hier aanbellen

Hier aanbellen

Deze kaart ligt in een geveltuin hier in de buurt. Ik liep er langs, stopte, en liep weer terug om te lezen. Wat een merkwaardige manier om een kat onder te brengen. Terwijl ik hier nog over na liep te denken op weg naar huis, rende onderstaande kleine friemel op me af. Ik had hem al vaker gezien en twijfelde of het weglopertje Jacob was. Poezenkind had een bandje om met een kokertje en op het briefje stond dat het Jacob was. Toch voor de zekerheid maar even gebeld met het nummer wat erop stond en Jacob was niet meer vermist. We hebben samen zitten knuffelen op de stoep en ik heb hem kattensnoepjes gegeven. Toen wilde hij meteen mee naar binnen!

Jacob is weer thuisJacob met rood bandje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *