likje

Kijk eens naar het vogeltje

Hallo strandgangers, even een gezellige snoetfoto van jullie harige mannetje! Het gaat goed, het is gezellig en ik kreeg vanochtend een likje over mijn hand van Cuup. Terwijl ik dit typ zit hij naast me op het bureau, als ik een aai geef krijg ik ook nog kopjes. De heren hadden vannacht even bonje met elkaar maar ik heb stug mijn oordopjes ingedaan en deed alsof ik het niet hoorde. Yoshi is heer en meester van het bed, daar is Cupi nog niet op geweest. Maar ‘s avonds ligt hij naast me op de bank, heerlijk te knorren. Het eten gaat goed, als ontbijt krijgt hij ook whiskas natvoer en dat smikkelt hij in no time naar binnen. Als het raam voor open staat, zit hij aandachtig naar beneden te kijken en zijn neus snuffelt alle kanten uit. Kan alleen maar zeggen dat jullie monster het naar zijn zin heeft!

Mooie snoet

2 thoughts on “likje

  1. Wij missen ons harige mannetje wel hoor, ook al is het hier op het strand goed toefen. Fijn dat alles goed gaat daar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *