purrrrrrrrrrfect

Cattitude

Kadotips! Niet dat ik jarig ben en ook niet eerdaags, maar ik kwam deze kattenhebbedingen tegen en ze zijn te leuk. Het boek Cattitude is een prachtige verzamelbox met 3 boeken met alleen maar foto’s van katten. Ik zag deze box bij Amazon en meteen besteld. Hele mooie luxe uitgave en de foto’s zijn inderdaad fantastisch. Elke foto heeft een pakkend onderschrift en het zijn echt allemaal bijzondere plaatjes. De fotografe is Kim Levin en op haar website zie je al een heleboel mooie foto’s staan, ook van honden. Aanrader dus.

Helaas kan ik onderstaande magneten niet kwijt want ik heb een ingebouwde koelkast; blijft niet plakken. Maar anders…. Je kent ze wel: Magnetic Poetry en nu ook in speciale uitvoeringen zoals de Cat Lover. Doosje open en plakken maar. ‘No matter how these words fall they always land on their feet’. Meer dan 240 ‘kitty idioms’, dat is een waar woordfeest. Zal vast vaak het woord ‘honger’ bijzitten, en alle synoniemen voor slapen. Want dat kunnen ze, slapen, vooral met dit warme weer.

Magnetic Poetry Cat Lover

Magnetic Poetry Cat Lover, the Purrrrrrfect Gift!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *