en dumpen maar

Acht schattige knufjes GEDUMPT!Vakantietijd? Niet voor de duizenden honden en katten die jaarlijks gedumpt worden omdat hun baasjes op vakantie gaan en niet de moeite nemen een oppas te regelen. Het is toch veel goedkoper om na de vakantie een nieuwe te nemen??? Hufters van de ergste soort dumpen massaal hun viervoeter: flikker maar uit een rijdende auto, bind maar aan de boom, verdrink maar met mand en al in het kanaal. Sla de krant maar open en dagelijks staart het vakantieleed je aan. En het zijn vaak de brave huisvaders met een familie Focus die respectloos omgaan met hun huisdier. De asiels zitten nu al overvol en de zomer uittocht naar de camping moet nog beginnen.

Dieren zijn geen wegwerp artikelen! Een hond of kat neem je voor het leven en dat is, met wat geluk, toch flink wat jaren. Doe de huisdier test voordat je een viervoeter neemt en bespaar dierenleed. En als jij die zakkenwasser bent die je dier dumpt, wees dan een vent en ga bij het asiel langs om jouw trouwe kameraad een echte baas te gunnen en niet zo’n lafbek als jij bent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *