kattenvrouwtje

De LINDA. van juni 2008Tijdschrift LINDA. van juni heeft als thema dierenliefde. Ze las weer heerlijk weg zoals eigenlijk alle edities, maar het was erg leuk om de verhalen over de kattenvrouwtjes te lezen. Van 10 tot 62 katten, van zwerfkat tot raskat, allemaal zijn ze even geliefd. Ook Alice van Dierenthuis stond erbij met haar professionele kattenopvang in Aarle Rixtel. Maar voor hoe lang nog??

Het kan je niet ontgaan zijn dat Dierenthuis structureel wordt weggetreiterd op hun nieuwe locatie in Aarle Rixtel. Een klagende buurman, een mierenneukende harteloze PvdA-lul-burgervader die alle communicatie structureel weigert en de dier-onvriendelijke Brabantse boeren doen er alles aan om Dierenthuis te ruimen. Letterlijk, want waar moeten al deze honden en katten heen als er geen Dierenthuis is?

Dierenthuis moet blijven en kan alle steun gebruiken. Teken de petitie of word donateur. En zegt het voort zodat zoveel mogelijk dierenliefhebbers op de barricade klimmen voor de honden en katten van Dierenthuis!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *