zwaar transport

Heel zielig miauwen

Zojuist met een heel zielig miauwende Bowser naar de da geweest voor zijn jaarlijkse inentingen tegen katten- en niesziekte en leucose. Dat doen we saampies op de fiets, met Bowser in zijn reismandje. Thuis had meneer het al in de gaten toen ik het mandje pakte. Hij wist niet hoe snel hij van me weg moest rennen. Ik ken mijn pappenheimer en had hem in de peiling, zodat ik hem vlot in zijn mandje kon proppen (dat mandje wordt steeds kleiner, of wordt Bowser groter??)

Op de fiets heeft hij het hele eind heel hard zitten miauwen. Mocht je dus iemand hebben zien fietsen met een hard miauwende kat in een rose reismand ergens in Amsterdam: it was I.

En het leuke is: morgen mag ik dezelfde route afleggen met Yoshi! Ook hij is aan de beurt voor zijn jaarlijkse prikjes. Ik denk dat ik hem in het blauwe mandje meeneem, voor de variatie. Het concert blijft hetzelfde trouwens: ook Yoshi vindt er niets aan en loeit de hele route.

Wordt vervolgd!

In de mand achterop de fiets

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *