te veel om te tellen

1,2,3,30, 100?

Dierenthuis is verhuisd naar hun nieuwe locatie in Aarle-Rixtel. De dieren hebben nu zoveel meer ruimte en dat zie je meteen op deze foto. Hoeveel poezels zijn het in vredesnaam? Ik begon te tellen maar raakte al snel de tel kwijt. De inzamelingsactie voor het hek loopt nog steeds, dus….

2 thoughts on “te veel om te tellen

  1. Hé, die twee daar (links en rechts) horen er heel nie bij! Da zijn echnie geen poezenbeesten, joh.
    Of zijn het poezels verkleed als woeffers?
    Ik tel in totaal 108 harige viervoeters. Dat is dan inclusief de twee vreemde eenden in de bijt.
    J.

  2. Grappig, ik zag de foto en zag ook alleen maar poezen. Opeens keek ik beter en zag ik 2 andere viervoeters. Ga je binnenkort mee naar Aarle-Rixtel? Gaan we ter plekke tellen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *