de bermkat

De bermkat is gevangenVorige week was het al in het nieuws: een zwart-witte kat had de middenberm van de A28 uitgekozen als thuis. Het poezenkind wist ook met regelmaat de snelweg veilig over te steken. Dat dat levensgevaarlijk is kwam niet in het poezenhoofd op. Gelukkig is het nu gelukt om de kat te vangen.

“Zondag kwam de melding dat de kat weer in de middenberm zat ter hoogte van Leusden. Twee agenten van het KLPD begaven zich, gewapend met handschoenen, naar de snelweg. Het verkeer werd korte tijd tegengehouden om de kat te kunnen vangen. Een van de wachtende automobilisten, een dierenarts, kon het dier uiteindelijk in het nekvel pakken.”

 Hopelijk vindt het beestje nu een echt thuis.

One thought on “de bermkat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *