hieperdepieper

Yoshi z'n verjaardagsportret

Het Yoshi piepertje is jarig, hij is 5 geworden. Al vijf jaar, wat gaat het snel. We namen hem als klein grijs gestreept kitten mee naar huis en nu is meneer een flinke volwassen kater. Iedere dag is het feest met hem, hij vrolijkt echt je dag op. En nacht, als hij vindt dat hij aandacht te kort komt. Dan komt hij op bed staan, hard pompen en heel hard knorren. Met een beetje mazzel gaat hij op mijn hoofd zitten en ploft hij plompverloren neer om daar verder te slapen. Op de foto zit hij zenuwachtig op de kast; er cirkelt een helicopter over de stad vanwege de marathon. Dat vindt hij maar niks, hij zit steeds op de loggia omhoog te kijken en heel hard te miauwen. Zijn eigen verjaardagsconcert: mauw mauw MAUW MAUW (hij is te lui om mi-auw te zeggen).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *