speellampje

Speellampje van Royal CaninBij de dierenwinkel kreeg ik zaterdag een gratis speellampje mee voor de katten (dat mocht ook wel, ik had voor ruim 50 eurislotties aan luxe Almo blikjes gekocht). Thuis de batterijen in het ding gedaan en wat lopen ‘beamen’ naar de katten. Met onverwacht veel animo!

Yoshi werd helemaal gek en ging achter het rode vlekje aan. Rennen door het huis, trap op-trap af, het was echt enorm grappig om te zien. Bowser kwam wat langzamer los maar die ging opeens ook rennen achter dat vervelende rode dingetje aan. En hij ging ook happen en bijten naar het rode vlekje, zo geestig om te zien.

Toen ik stopte met beamen gingen ze alletwee op zoek door het huis waar dat rode dingetje nou gebleven was. Beide mannetjes waren uitermate actief en alert. Missie geslaagd, want ik las op de bijsluiter van het speellampje dat binnenkatten wel wat meer beweging kunnen gebruiken. En voor mij was het lekker makkelijk: vanaf de bank kon ik de katten door het hele huis sturen. Niks niet achter balletjes en muizen aanrennen, laat die mannetjes het werk maar doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *