kitty cosi

Maxi Cosi voor katten!Toen Bowser en Yoshi uit logeren waren, stond er in de kennel een hele grappige kattenstoel. Een soort Maxi Cosi voor katten, daar deed het ding me aan denken. Een opklapbare stoel, met een heerlijk zachte bekleding en ook nog eens uitwasbaar. Bowser heeft er de hele tijd in gelegen en volgens de poezenmoeder was het een tevreden plaatje.

Met wat zoeken kwam ik bij Happy House uit, de maker van de kitty cosi (klapstoel klinkt zo saai). En ook hier is nagedacht over praktisch en mooi tegelijkertijd want de manden en stoelen zien er prachtig uit en zijn in de machine te wassen. In de collectie voor dit jaar is de stoel ook nog eens in hele felle kleuren te koop en met een hoogpolige harige bekleding! Ik denk dat ik zwicht en Bowser blij ga maken met zijn eigen kitty cosi. In het rose ofzo, of knalrood.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *