poesoppas van de maand

Poesoppas van de maand verkiezingAls je op vakantie gaat en je cats gaan niet mee, moet je zorgen voor een oppas. Je kat vindt het prima om thuis te blijven in zijn eigen omgeving, als hij maar zijn natje & droogje op tijd krijgt, een knuffel en een schone kattenbak. Onze katten gingen eigenlijk altijd logeren bij een vriendin, die vonden het niet erg om niet thuis te zijn. De hele dag aandacht en nog een derde poezenkind erbij, dat was best spannend en ook een beetje vakantie voor hen.

Een goede en lieve oppas is onmisbaar en Whiskas heeft er een leuke verkiezing van gemaakt: de Poesoppas van de Maand verkiezing. Nomineer jouw oppas en maak kans op leuke prijzen voor je katten en je oppas mag een dagje ontspannen met een relax arrangement voor 2 personen. Met een beetje mazzel mag je zelf nog even mee! Dus doe mee, schrijf een stukje over jouw oppas en wie weet, zit je binnenkort samen in de sauna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *