hoofdpijn?

lang leve duct tape!Yoshi zat net schattig verstopt in een grote boodschappentas die op de grond lag. Op het moment dat ik de foto wil maken, springt hij eruit. Helaas, het mannetje wil nooit stil zitten om te poseren, terwijl dit echt een Foto Fuji Tip was.

Daarom maar een foto van het puzzelmoment van de week: een scheur in het raam aan de voorkant. Bij thuiskomst bleek er een enorme barst te zitten in het glas van een van de ramen.

Merkwaardig, hoogst merkwaardig.

De scheur zit aan de binnenkant van het dubbele glas. Het enige dat we konden bedenken was dat Yoshi of Bowser met een noodgang op de vensterbank was gesprongen en daarbij zijn bolletje had gestoten. Auw, dat moet een klap gegeven hebben & pijn hebben gedaan. Bij nadere inspectie hadden beide heren niets, het maakte de puzzel alleen maar groter.

Vandaag kwam de glazenmeneer langs om het raam op te meten en hij gaf de oplossing: het raam was gebarsten door de hitte. Ik had een stapel kussens in de vensterbank gelegd, tegen het glas aan. Blijkt nu dat dat niet slim is, omdat de warmte dan niet wegkan uit het glas met als gevolg dat het klapt.

Nooit geweten maar ik zal het nu niet meer vergeten, geintje kost zo’n 200 euri. Nu heb ik hoofdpijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *