Yoshi

In memoriam Yoshi, 21 oktober 2002 – 5 november 2019

Yoshi is geboren op 21 oktober 2002.
Het is een Blauwe Rus, voluit heet hij Wojtek Zuzlyzla Sjoeskavetsj.
Bowser en Yoshi waren onafscheidelijke vriendjes. Waar Bowser liep, hobbelde Yoshi achteraan. Ze sliepen altijd samen en hun favo plek was de grote blauwe mand.
Op 18 augustus 2009 verloor Yoshi zijn grote streepjesvriend Bowser. Om de leegte te vullen kwam Mario erbij op 9 oktober 2009, een Britse Korthaar van 13 weken oud. Yoshi was niet meer alleen en we hebben weer 2 katten in huis voor de nodige harige gezelligheid.
Het duurde ongeveer een jaar voordat beide heren vrienden waren maar nu vinden ze elkaar heel leuk!

One thought on “Yoshi

  1. Hi,

    Dus dit zijn nou jullie katten, wat een scheetjes. Allebei even mooi natuurlijk maar goh he, wat is Yoshi een plaatje zeg!

    Wij hadden 2 poezen, Java (zwart en hier en daar een beetje wit) en Eef (grijs, bruin en zwart en erg mooi gestreept). Zusjes van elkaar en bijna 6 jaar oud. Allebei gered uit een asiel in Amsterdam en allebei Europese kortharen. Java is vorig jaar overleden helaas. Die zal nu wel met Koopa op de regenboogbrug zitten denk ik 🙂

    Eef daarentegen is nog alive and kicking. Aanvankelijk was ze heel schuchter en een beetje onderdanig aan Java maar de laatste tijd is ze erg veranderd. Ze komt lekker op schoot en mag graag de boel onder kwijlen.

    Leuke site by the way!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *