bram

Gisteren zag ik bij het Orgelpark deze kat lopen. Nou had ik op de Vermiste katten groep Amsterdam op Feestboek zo’n kat voorbij zien komen dus toch even gestopt en geaaid. Tijdens het aaien zocht ik de vermist-post op en de kat leek toch enorm veel op de vermiste kat. Eigenaar een bericht gestuurd en ondertussen wachten. Maar ik heb natuurlijk een chip scanner, alleen niet bij me. Mijn collega M. gebeld en die sprong op zijn snelle fiets om bij mij thuis een reismand te halen en de Halo scanner, om die bij mij te brengen.

Collega M. was ondertussen al bij mij aangekomen toen ik bericht terug kreeg van het baasje dat haar kat inmiddels weer thuis was. Gelukkig!

Toch maar even deze kat gescand nu ik toch de scanner had en Bram wordt niet vermist.

Goed voornemen: altijd de Halo scanner meenemen!

One thought on “bram

  1. Pingback: kara | CatChat.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *