alvleesklierontsteking

Yoshi was al een poosje niet zichzelf en ik maakte me stevige zorgen. Op naar de dierenarts maar weer voor groot onderzoek en bloed prikken. In vier maanden tijd was hij bijna 4 ons afgevallen… zorgwekkend dus.

Uit het bloedonderzoek kwam voor de derde keer alvleesklierontsteking. Maar Yoshi is inmiddels bijna 17 en hij was nu wel heel erg ingeteerd op zijn conditie. Ter plekke vochtinfuus en naar huis met pijnbestrijding.

We zijn nu een week verder en hij eet weer met smaak. Hij loopt ook niet meer met een bolle rug van de pijn. En hij slaapt weer elke nacht op mijn hoofd. Nu maar hopen dat hij snel weer aankomt en naar zijn oude gewicht gaat. Het blijft een zorgenkind.

One thought on “alvleesklierontsteking

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *