knuffel


Ik zie dat lieve Mario een beetje ondergesneeuwd wordt door posts over de fotogenieke Luigi. Klopt.
Mario is zo moeilijk om op de foto te krijgen, een zwarte kat wordt al snel een zwarte vlek op de foto. Helemaal als die vlek zijn ogen dicht heeft.
En het zwarte mannetje is ook heel bescheiden, hij stelt zich altijd op de tweede plaats op, achter Yoshi. Luigi denkt dat hij nummer twee is, maar het is Mario. Dus die twee hebben met regelmaat mot (Luigi zet altijd de aanval in) waarbij Mario zich weer te bescheiden opstelt. Hij moet laten merken dat hij nummer twee is, maar dat doet hij dus niet.
Terwijl Mario zo ontzettend lief is en zo heerlijk kan knuffelen. Hij komt vaak ‘s nachts op me liggen en dan maakt hij me wakker met een pootje tegen mijn kin. Met een diepe zucht zakt hij dan op mijn buik neer voor een knuffelpartij, waarbij hij helemaal schudt van het knorren en ronken.
Dan kan ik alleen maar aaien, ik vind hem zoooooooo schattig.

One thought on “knuffel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *