caatje

caatje
Ik kreeg een email update over Mini-me, die nu Caatje heet.

“Caatje(zoals ze nu heet) heeft het weer prima naar haar zin. Ik geloof dat Alice je had verteld dat ze haar pootje gebroken heeft(begin dit jaar). Ze was van de kapstok gevallen. Dat was vreselijk zielig! Shirley heeft een pin in haar poot gezet en ze moest bench rust(iets waar ze zich maar bij neer gelegd heeft:-)). Wel werd ze weer angstig(ik kon haar al aaien). Omdat ze na 8 weken haar pootje niet belaste hebben we de pin weer laten verwijderen. Inmiddels gaat het goed(ze heeft wel een beetje een zwiebelpootje achter maar ze heeft er zeker geen last van)

Op de foto zit ze samen met een paar van haar vrienden(ze is maar klein maar helemaal niet bang van andere katten en reuze lief tegen iedereen en iedereen ook tegen haar!). Ze kijkt zo boos omdat ik aan het stofzuigen was. Alle katten bij mij vinden dat vreselijk en dan gaan ze samen buiten zitten. Ze zit naast Tripie(Jochemstichting), Noortje(kattemand), Hansje(Jochemstichting) en Elisabeth(kittenopvang Miauw, niet tam:-)). Kortom ze hebben we iets te vertellen over mensen!

Inmiddels wordt ze weer steeds liever(het wordt ook weer kouder dus dan komen ze ook maar weer vaker binnenzitten-ook als ik er wel ben). Soms staat ze voor mijn bed en dan zie je haar denken, zal ik tussen de andere katten gaan liggen ondanks dat dat mens er ook in ligt?.. Ik denk dat dat binnenkort wel gaat gebeuren(als ik slaap kruipt ze er wel soms in en ik mag niet te lang uitslapen want dan wordt ik mijn bed uit gekeken….overdag is het een kattenmand!)

Kortom ze vermaakt zich prima en we zijn allemaal dol op haar!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *