dierenambulance komt niet

Dierenambulance komt niet
“Deze kat loopt al een drie weken in de tuinen v/d Leimuidenstraat. Het diertje loopt te zoeken en zielig te miauwen. Hij heeft last aan één van zijn ogen en komt af en toe bij mij in te tuin. We hebben de dierenambulance gebeld maar deze wilde niet komen als we de kat niet gevangen hadden wat ons niet lukte omdat deze erg bang is. Als iemand weet van wie deze kat is kun u bellen op naar: 0634486773.”

De Dierenambulance wil niet komen??
Ik snap er echt geen jota meer van.

2 thoughts on “dierenambulance komt niet

  1. Zet hier alsjeblieft even in welke plaats de van de Leimuidenstraat is, dan ga ik uitzoeken wie kan helpen de kat te vangen, eventueel met een vangkooi. Dan kan hij naar de dierenarts en daarna kijken of hij plaatsbaar is bij een gezin, of als hij te schuw is dan kan ik een opvang voor schuwe katten zoeken waar hij naar buiten kan en verzorgd wordt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *