beet

Gevangen!
Gelukt! Mini-me liep er zo in en, klap, de kooi ging dicht.
De truc?
Sheba!
Het meiske is nu veilig bij Dierenthuis.
Ik moest even tellen maar dit is verdwaalde kat vier die ik van het parkeerterrein heb gehaald. Ik heb nu alleen het Lapje over, Witzwartje heb ik al anderhalve week niet meer gezien 🙁

7 thoughts on “beet

 1. Mini-me is inmiddels geplaatst in een gast-gezin! En ze was het niet eens met de dierenarts controle, ze heeft de assistente gebeten…

 2. Ik ben zo blij! Dit was de tweede poging en de sardientjes deden het. Trouwens, ik ben ook degene die de Dierenthuis Facebook pagina beheerd 🙂 en ik herkende je naam van mijn blog. Want ik zat te denken: hoe weet Anneke dat nou??

  • dat je die pagina beheert heb ik een tijd geleden al ontdekt. verder heb ik een raar werkend geheugen. dus 1 + 1 opgeteld moest dit wel jouw Lapje zijn. mooi dat ze een warm onderdak heeft en ook mooi dat Mini-me goed terecht is gekomen; ook al beet ze de assistente :-).

   groet,

   Anneke

 3. En Mini-me bleek enorm schuw. Die is meegegaan naar huis met 1 van de dierenartsen van Dierenthuis! Dus ook Mini-me heeft een gouden mand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *