aanloper

dibbes1
Sinds een paar dagen loopt er een zwarte kat bij de buitenpoezen. Het dier heeft een wond in zijn nek en een kale, rauwe achterpoot met wonden. Hij laat zich aaien en eet graag en veel. Gisteren heb ik geprobeerd hem te vangen maar het mislukte. Gezien de ervaring uit het verleden, ben ik voorzichtiger geworden met het pakken van een vreemde kat en in een mandje stoppen.
dibbes2
Op Amivedi staat een vermiste kat die aan zijn profiel voldoet.
Zijn eigenaar stond gisteren op de stoep maar het was te donker om met zekerheid te zeggen of dit haar Dibbes is. Hij reageerde wel heel sterk op haar stem.
dibbes3
Vandaag weer een poging tot vangen want hoe dan ook, dit dier moet naar een dierenarts voor zijn wonden. Wordt vervolgd.
dibbes4

5 thoughts on “aanloper

  1. Vrouwtje is dolblij! Ze is een week bezig geweest hem te vangen en het is EINDELIJK gelukt. Bij controle van de chip weten we het zeker maar zelf is ze 100% ervan overtuigd dat dit haar Dibbes is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *