een moderne media meid :-)

Dierentaal, een uitgave van DIerenthuis
Al vaker schreef ik over de permanente dierenopvang Dierenthuis, de gouden mand voor vele asielzitters. Oude zieke honden, verwilderde katten en katten besmet met het kattenaids- en / of leucosevirus vinden in Almere een blijvend thuis.
Naast alleen donateur zijn, wilde ik meer doen. Met toestemming van Dierenthuis beheer ik de Dierenthuis Facebook pagina. Iedere dag plaats ik nieuws over de honden, katten en paarden bij Dierenthuis. Lief en leed wordt gedeeld met een grote groep Dierenthuis vrienden, elke dag meer.
Hoe groot was mijn verrassing dat ik een vermelding kreeg in de maandelijkse Dierenthuis nieuwsbrief! Die moderne media meid, dat ben ik 🙂

3 thoughts on “een moderne media meid :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *