help de buitenkatten de winter door


De Stichting Amsterdamse Zwerfkatten stelt gratis warme huisjes beschikbaar voor de zwerfkatten.
Zwerfkatten hebben het extreem zwaar in deze koude tijden. Meestal zoeken ze beschutting in schuurtjes, holen, kastruimtes, de meest uit een lopende holle ruimtes en soms zelfs gewoon nagenoeg onbeschut in de bosjes.
In de regel beschikken ze in ieder geval niet over verwarmde ruimtes.

De isoboxen zijn vervaardigd uit geëxpandeerd polystyreenschuim, ook wel piepschuim. Dit materiaal beschikt over ideale isolatiewaarden tegen de koude van buitenaf. Gevuld met een beetje stro absoluut een lekker warm huisje. Je kunt ze direct buiten plaatsen, maar desgewenst ook in de koude schuur.

Zorg jij voor zwerfkatten of zie je ze in jouw omgeving, neem dan contact op met de Stichting. Ze plaatsen gratis deze huisjes in de regio Amsterdam.

5 thoughts on “help de buitenkatten de winter door

  1. Hi, Ik zag het artikel over de isoboxen. Hier ben ik zo naar op zoek. We hebben hier een aantal zwerfkatten, zowel een achterbuur als wijzelf hebben er al opgenomen maar dit leek ons een zeer goede oplossing aangezien de dierenambulance de katten niet meeneemt. Zoals gezegd willen we zo graag helpen en zochten naar zoiets als de isobox maar kan ze zo niet vinden op het internet.. ja tegen heel veel centen en die kunnen we gewoon heel goed gebruiken om deze katten te kunnen helpen.. Kunnen jullie ons helpen. we zijn woonachtig in de gemeente Rijssen-Holten Overijssel en zoeken al zo lang naar een oplossing voor deze katten.. de isobox zou een geweldige uitkomst zijn. Bvd Yvonne

    • Van waar ben je? Ik kan dat soor boxen gratis meenemen op het werk. Ik ben van het noorden van anwerpen.
      Groeten,
      Richtje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *