elke dag feest


Het is bij mij thuis elke dag feest. Feest als in wat-zou-Yoshi-vandaag-eens-lusten?
Koopa was kieskeurig met eten maar Yoshi is zo mogelijk nog erger. Ik kan drie bakjes met verschillende brokjes als ontbijt serveren en dan nog trekt hij zijn neus op en eet hij niet.
En hetzelfde geldt voor het diner. Ik laat hem altijd kiezen uit twee smaken en het bakje wat hij links laat liggen gaat naar Mario. Want die eet alles, lekker makkelijk.
Variatie is het sleutelwoord en ik heb van alles in huis. Maar het moet wel verantwoord zijn, zonder koolhydraten en het liefst 70 of 80% vlees. De poespas had nog twee goede tips, waaronder Elke Dag Feest van Felix. En zowaar, daar valt Yoshi op aan! FEEST!

One thought on “elke dag feest

  1. Tja, er was ooit eens die reclame “Felix, dat smaakt” en die drie van mij gaan daar volledig mee akkoord. Ik gooi wel eens iets anders in de groep: nr. 1 is een alles eter, dus die vindt dat best; nr. 2 eet er een beetje van; nr.3 doet zijn best om de plavuizen op te graven en het smerige eten daaronder te verstoppen, waarna nr. 1 langs komt om het afgekeurde hapje op te eten en nr. 3 maar weer brokjes gaat zitten eten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *