pantervellen, vuilniszakken en kluiven


Gisteren zijn manlief en ik even snel op en neer naar Dierenthuis gereden om de dieren te knuffelen en spullen te brengen. De kofferbak zat vol met allesreiniger, wasmiddel, vuilniszakken en tientallen kluiven in alle soorten en maten voor de honden. Die had ik gehaald bij dierenwinkel ‘t Dierenhoekje op de Zeilstraat en ik kreeg én korting op alle kluiven én nog heel veel snacks gratis mee! Topwinkel!!
In de Dierenthuis nieuwsbrief had een oproep gestaan voor panter dekbedhoezen van de Zeeman en daar had ik er ook nog 4 van gekocht. Speciaal voor Pedro had ik er een Kong bijgedaan, hopelijk helpt het hem om van zijn rondjes draaien af te komen.
Volle auto, altijd welkom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *