opwarmen


Goed kijken en dan zie je achter tegen de schutting aan Lapje en Witzwartje opwarmen in de winterzon. De twee overgebleven buitenkatten hebben het zwaar als het zo koud is. Ook al zit er extra stro in de slaaphokken en staan ze op een stuk extra isolatie. Gelukkig zie ik ze wel steeds samen beschutting zoeken in de hokken, ze houden elkaar echt gezelschap, en dus warm.
Het avondeten bevriest meteen met deze temperatuur en daar heb ik het volgende op gevonden. Ik verwarm een gekookte kip of een koolvisfilet in de magnetron en ren dan met mijn warme Tupperware bakje naar beneden. Snel op een bord lepelen en serveren zorgt ervoor dat beide met een goedgevulde en warme maag de vriesnacht ingaan. Het is lief om te zien dat ze echt zitten te wachten op hun warme maaltijd, ik hoef me maar om te draaien of ze happen al.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *